Content

Agenda

Hieronder de planning van de activiteiten. Zodra zich wijzigingen voordoen, staan ze op de site. Heb je suggesties voor een leuke, spannende of informatieve bijeenkomst: bel of e-mail en laat het weten.

Let op! Opgeven voor een activiteit lukt alleen wanneer je het emailadres invult zoals dat bij de BC bekend is. Deze kun je terug vinden op je eigen bedrijfspagina

01 November 2017 - (extern) Lezing Wilco van Rooijen (extern)


Tip van BC-lid Gijs Stegink: 

Wilco houdt een lezing over zijn avonturen tijdens zijn talloze expedities. Hij heeft een top 10 gemaakt van zijn stappen om doelen te halen. In een uitdagende setting neemt hij je mee door deze 10 punten. Wil je uitgedaagd worden in het stellen van persoonlijke doelen dan is deze lezing iets voor jou.  

Aanmelden en informatie op oost.nkbv.nl

Datum: 1 november 2017 
Locatie: Enschede, Cultureel centrum de Vrijhof Adres:  
De Veldmaat 5 in Enschede 
Kosten: € 12,50 in de voorverkoop, € 15,00 aan de deur.


09 November 2017 - BC-café met pubquiz


Ongedwongen, gezellig en verbindend. Veel zaken worden beklonken aan de bar en contacten voor het leven beginnen vaak in de gezellige sfeer van de toog. 


Met BC-café haken we hierop in. Samen met andere BC-ers een drankje en hapje doen, ideeën en ervaringen uitwisselen in een informele sfeer. Je bent welkom om (zonder kosten) aan te sluiten. 

Voor het eerst bij BC-café kun je ook meedoen aan de Pubquiz.

Datum: Donderdag 9 november
Locatie: Herberg 't Plein
Tijd: 16.30 - 19.00 uur