Content

Agenda

Hieronder de planning van de activiteiten. Zodra zich wijzigingen voordoen, staan ze op de site. Heb je suggesties voor een leuke, spannende of informatieve bijeenkomst: bel of e-mail en laat het weten.

Let op! Opgeven voor een activiteit lukt alleen wanneer je het emailadres invult zoals dat bij de BC bekend is. Deze kun je terug vinden op je eigen bedrijfspagina

29 Juni 2017 - Zomeravond BC-café met Henk Ritmeester


De laatste donderdag van juni, hopelijk met een heerlijke temperatuur, houden we het laatste BC Café van dit seizoen.

EXTRA:
Dankzij het netwerk van Gertjan Holterman komt LinkedIn specialist Henk Ritmeester een lezing houden in de bovenzaal van Herberg 't Plein.
Henk Ritmeester is werkzaam voor LinkedIn. 

“Eén van de nieuwe ontwikkelingen waarvan LinkedIn een voorbeeld bij uitstek is, is de sneltreinvaart waarin automatisering in steeds grotere mate bepaalt of je de juiste kandidaten je organisatie vinden dan wel dat de juiste banen jou vinden. Hoe dat werkt en hoe je dat kan beïnvloeden zal een thema zijn waar we zeker op in gaan. Daarbij bespreken we natuurlijk hoe je je op de beste manier kunt presenteren op dit zakelijke online netwerk en ook hoe je optimaal gebruik kunt maken van alle informatie die er op te vinden is.”

Na de lezing van Ritmeester start de Zomeravondborrel en proosten we samen met het netwerk van Meppel United op een mooie, zwoele zomer.


Aanvang: 16.00 uur
Einde: 19.00 uur


30 Juni 2017 - Meppel Culinair Businessborrel


Vrijdagmiddag 30 juni start in het Wilhelminapark het jaarlijkse culinaire festijn Meppel Culinair met een netwerkborrel voor bedrijven die zijn aangesloten bij de grote netwerkclubs.

De borrel start om 16.00 uur en je kunt als lid van BC Meppel genieten van de culinaire geneugten die de deelnemende restaurants te bieden hebben.

Meld je snel aan want we hebben gereserveerd voor 50 BC'ers. Aanmelding max. 2 personen.