Content

Agenda

Hieronder de planning van de activiteiten. Zodra zich wijzigingen voordoen, staan ze op de site. Heb je suggesties voor een leuke, spannende of informatieve bijeenkomst: bel of e-mail en laat het weten.

Let op! Opgeven voor een activiteit lukt alleen wanneer je het emailadres invult zoals dat bij de BC bekend is. Deze kun je terug vinden op je eigen bedrijfspagina

02 September 2017 - Red Giants Klaverblad David Cup (extern)


Je bent als lid van de BC uitgenodigd voor deze externe activiteit. Opgave bij S.terWal@DJMBedrijfsdiensten.nl en je wordt op de gastenlijst gezet.


-------------

De David Cup is inmiddels een gevestigd toernooi waar eredivisieteams in de voorbereiding hun krachten kunnen meten, de nieuwe spelers kunnen testen en dat allemaal in twee dagen met het motto: four teams, two days one goal 


Vorig jaar wist Landstede Basketbal uit Zwolle de titel in de wacht te slepen. Dit jaar komen zij de titel verdedigen tegen een aantal teams om je vingers bij af te likken! Voor het eerst sinds het ontstaan van de David Cup heeft de organisatie er voor gekozen een buitenlands topteam toe te voegen aan het strijdtoneel te weten de VFL Knights uit Kirchheim, Duitsland. daarnaast zullen BC Apollo Amsterdam en Forward Lease Rotterdam hun opwachting maken. 


Naast de eerste kennismaking met de nieuwe selectie, spelend in fonkelnieuwe tenues voorzien van de nieuwe hoofdsponsor Heren 1 KFFA financieel en fiscaal advies, hebben wij tevens de presentatie van de nieuwe hoofsponsor van de gehele vereniging gepland op 2 september! 

U als sponsor van de club willen wij van harte uitnodigen om tijdens de Klaverblad David Cup de teams in actie te zien komen en nader kennis te maken met spelers, staf en uw mede-sponsoren. 


Het programma begint om 16.00 uur, de deuren zijn open om 15.00 uur. Bekijk externe activiteit


07 September 2017 - Seizoensopening '17-'18 bij Havixhorst


Ontmoeten, cultuur, genieten en afscheid

De aftrap van het nieuwe seizoen is er gelijk één om niet te missen. We zijn 's middags te gast bij Chateauxhotel / Restaurant De Havixhorst. We heffen samen het glas op het nieuwe seizoen en genieten van de heerlijke gerechtjes waar De Havixhorst om bekend staat.

Afscheid van Danny Pol
Zoals je via de mail, pers of netwerk al hebt vernomen is Danny gestopt met zijn werkzaamheden voor de BC. We zullen deze middag Danny met de nodige warme woorden bedanken voor zijn werk voor de BC en succes wensen in zijn nieuwe uitdaging.

Beeldenexpositie Eric Claus
Ook heb je de kans de expositie van beeldend kunstenaar Eric Claus te bezichtigen. Ter gelegenheid van de 80e verjaardag van Eric Claus, beeldhouwer, is er een hommage aan deze voor Nederland belangrijke kunstenaar georganiseerd. Een overzichtsexpositie met figuren uit de populaire Italiaanse Commedia dell'arte, grote filosofen uit de vorige eeuw en klassieke mythologie, maar ook hedendaagse portretten van ons Koningshuis, Johan Cruijff en Willen Drees zijn te bewonderen.


Aanvang: 16.00 uur
Einde: 19.00 uur
Adres: Schiphorsterweg 34-36 - De Schiphorst (Meppel)