Content

Agenda

Hieronder de planning van de activiteiten. Zodra zich wijzigingen voordoen, staan ze op de site. Heb je suggesties voor een leuke, spannende of informatieve bijeenkomst: bel of e-mail en laat het weten.

Let op! Opgeven voor een activiteit lukt alleen wanneer je het emailadres invult zoals dat bij de BC bekend is. Deze kun je terug vinden op je eigen bedrijfspagina

14 April 2018 - VOL - Voetballen: PECZwolle - Excelsior


Deze activiteit is vol. Je kunt je op de reservelijst laten plaatsen. Mail dan naar info@bcmeppel.nl.

We zijn uitgenodigd door BC-lid PEC Zwolle om op zaterdagavond 14 april met 50 BC'ers de wedstrijd PEC - Excelsior bij te wonen. Voorafgaand aan de wedstrijd genieten we eerst van een buffet. 
De Businessclub Steenwijkerland is deze avond ook te gast en biedt je daarom volop mogelijkheid om te netwerken en nieuwe contacten op te doen.
We gaan gezamenlijk met de bus van Boerhof Reizen die Gert Boerhof deze avond gratis ter beschikking stelt.

Datum: zaterdag 14 april
Tijd: ± 18.15 uur vertrek vanaf P Leen Bakker
(definitieve tijd volgt)
Locatie: Mac3park stadion Zwolle


19 April 2018 - BC'ers gaan op bezoek bij Yarden en Orthometals


Donderdagavond 19 april zijn we te gast bij Yarden en Orthometals.
Deze avond gaan we ervaren hoe twee bedrijven samenwerken, waarbij het ene bedrijf het complete recycling proces verzorgt waardoor het andere bedrijf zich kan focussen op dienstverlening.
 
Bij Yarden worden we om 18.00 uur ontvangen met een buffet, waarna we een rondleiding krijgen en uitleg over de werkwijze van Yarden. Om 20.00 uur vertrekken we richting Orthometals waar we ook een rondleiding en uitleg krijgen.
Rond 21.30 uur sluiten we af met een borrel.
 
Yarden maakt een goed en waardevol afscheid voor iedereen bereikbaar. De wensen van overledenen en nabestaanden worden centraal gesteld, rekening houdend met cultuur, religie en achtergrond.

Orthometals richt zich exclusief op de inzameling van alle metalen die overblijven na crematie. Na sortering en verkoop aan smelterijen is het streven een zo hoog mogelijke opbrengst, na aftrek van kosten, te vergoeden aan de crematoria die dit bedrag vervolgens besteden aan goede doelen naar hun keuze.

Datum: 19 april
Tijd: 18.00 uur
Locatie: Yarden, Edison 1, Meppel