Content

Eerste BC-activiteit ook in teken van vertrek Danny Pol

Eerste BC-activiteit ook in teken van vertrek Danny Pol

Zoals we allemaal inmiddels weten heeft Danny zijn werkzaamheden voor de BC beëindigd. Maar liefst dertien jaar is Danny het gezicht geweest voor de BC. Danny stond jarenlang garant voor verbinding tussen de leden.

Danny vindt dat de BC toe is aan vernieuwing. Hij zegt zelf hierover: 'De reden dat ik vertrek is dan ook niet omdat ik geen uitdagingen meer zie, maar omdat ik vind dat personen en organisaties zich moeten vernieuwen. Je geeft dan ruimte aan nieuwe ontwikkelingen. Dat doe ik nu dus.' Danny vervolgt: 'De naamsverandering, nieuwe netwerkconcepten en de transformatie van secretaris naar de functie van BC Manager hebben ervoor gezorgd dat de BC als een huis staat. Het ledenaantal groeit weer, de nieuwe netwerkconcepten slaan goed aan en de functie van netwerk manager die dichter bij de leden staat wordt zeer gewaardeerd.' 


Het bestuur onderschrijft Danny's mening en beraadt zich over de invulling van de nieuwe BC-manager. Voorlopig worden de managertaken verdeeld onder de bestuursleden. Het bestuur is echter overtuigd van de toegevoegde waarde van een BC-manager. Iemand die dicht bij de leden staat, pro-actief is en een verbinding vormt tussen leden en/of niet-leden in bedrijfsleven en overheid. Binnenkort meer hierover.

We zullen deze middag Danny met de nodige warme woorden bedanken voor zijn werk voor de BC en succes wensen in zijn nieuwe uitdaging.

naar het nieuwsoverzicht