Aanmeldvoorwaarden

Voor deelnemen aan activiteiten van Businessclub Meppel (hierna te noemen BCM)

  1. De activiteiten zijn toegankelijk voor deelnemers d.m.v. tijdige aanmelding met volledige naam of namen in de gastenlijst van de activiteit. 
  2. Deelname aan de activiteit is bedoeld voor de contactpersonen van de organisatie zoals deze bekend zijn op de BCM website of een relatie die van waarde kan zijn voor de deelnemers van BCM.
  3. Aanmelding aan de activiteiten van BCM betekent dat de deelnemer zich committeert met zijn aanwezigheid. BCM, de locatie, catering en de gastspreker rekenen dan op je komst. Afmelden kan tot 48 uur van tevoren, tenzij anders vermeld. BCM behoudt zich het recht om kosten in rekening te brengen bij afmelding na 48 uur of afwezigheid zonder afmelding.
  4. I.v.m. de doelstelling verwacht BCM dat gasten een zakelijke positie hebben. De deelname aan activiteiten is uitsluitend bedoeld voor zakelijke relaties.
  5. Dieetwensen, zoals vegetarisch of een allergie, via de mail doorgeven aan info@bcmeppel.nl na aanmelding
  6. BCM en deelnemers plaatsen foto’s en andere beeldregistraties van evenementen op social media, websites, e.d. Door deelname aan een evenement geeft de deelnemer hiervoor toestemming. BCM is niet aansprakelijk naar deelnemers en derden voor eventuele gevolgen van plaatsing.
  7. BCM is niet aansprakelijk voor letsel, beschadiging, vermissing of ontvreemding van persoonlijke eigendommen tijdens een BCM activiteit.