VOL – BC Cooking met streekproducten
Wil je op de reservelijst? Stuur een mail naar info@bcmeppel.nl
Topkok Patrick Paalman neemt ons mee in de wereld van bekende en onbekende streekproducten. Je gaat koken met ingrediënten die in je eigen bekende omgeving zijn geteeld of gefokt. Met een groepje BC’ers ben je verantwoordelijk voor één van de gangen die jullie gaan bereiden. Naderhand zal je kookkunst met smaak worden beoordeeld door de andere BC’ers. Dit alles begeleid door een passend drankje. Maximale deelname 30 personen.
Locatie: ’t Achterhuis Rouveen
Adres: Klaas Kloosterweg 9, Rouveen
Deel dit bericht via:
Deelnemers
Jong en Laan | 1 |
Co-business | 2 |
Compello | 1 |
Time Star Media | 2 |
Groenewegen Advocaten voor Ondernemers | 1 |
Kees Kuijpers | 2 |
AcconAVM | 2 |
Johan! (Johan schrijft) | 1 |
Bos+Wagterveld | 1 |
Anouk Dekker JEMAKO | 1 |
Artisan Home | 2 |
Fysiotherapie de Commissaris | 2 |
Liesbeth Kingma | 2 |
Millart | 1 |
Adviesbureau Bentum | 2 |
boerhof reizen | 2 |
bloemen petersen | 2 |
Werkplan Uitzendbureau | 2 |
AJP Assurantien BV | 1 |
Zicht BV | 1 |
Totaal aanmeldingen | 31 |