Laden Activiteiten
Deze activiteit is voorbij.

VOL – BC Cooking met streekproducten

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor deze activiteit.
Wil je op de reservelijst? Stuur een mail naar info@bcmeppel.nl

Topkok Patrick Paalman neemt ons mee in de wereld van bekende en onbekende streekproducten. Je gaat koken met ingrediënten die in je eigen bekende omgeving zijn geteeld of gefokt. Met een groepje BC’ers ben je verantwoordelijk voor één van de gangen die jullie gaan bereiden. Naderhand zal je kookkunst met smaak worden beoordeeld door de andere BC’ers. Dit alles begeleid door een passend drankje. Maximale deelname 30 personen.

Locatie: ’t Achterhuis Rouveen
Adres: Klaas Kloosterweg 9, Rouveen

Datum:
24 januari 2019
Aanvang activiteit:
18:00 uur
Einde activiteit:
22:00 uur

Deelnemers

BedrijfPersonen
Jong en Laan1Jacqueline
Co-business2Marco Heetla, N t b
Compello1Sebastiaan Walraven
Time Star Media2wouter, maarten
Groenewegen Advocaten voor Ondernemers1Janny Westenbrink
Kees Kuijpers2Kees Kuijpers, Lidy Kuijpers
AcconAVM2Dorine Schurink, Jentje Compagner
Johan! (Johan schrijft)1Johan Debbenhof
Bos+Wagterveld1Eva Wagterveld
Anouk Dekker JEMAKO1Anouk
Artisan Home2Hans Snijder, Janke Snijder
Fysiotherapie de Commissaris2Annet, Jenny
Liesbeth Kingma2Liesbeth Kingma, gast
Millart1Rob Reinink
Adviesbureau Bentum2Alma Bentum, Gast
boerhof reizen2gert, henriet
bloemen petersen2Herma Petersen, Nog onbekend
Werkplan Uitzendbureau2Joni Drees, Debbie Schwering
AJP Assurantien BV1Berry Grit
Zicht BV1Jarl Rijken
Totaal aantal personen aangemeld: 31

Afmelden

E-mailadres (vul hier een e-mailadres in dat bekend is bij de BC)*