Laden Evenementen

VOL – BC Cooking met streekproducten

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor deze activiteit.
Wil je op de reservelijst? Stuur een mail naar info@bcmeppel.nl

Topkok Patrick Paalman neemt ons mee in de wereld van bekende en onbekende streekproducten. Je gaat koken met ingrediënten die in je eigen bekende omgeving zijn geteeld of gefokt. Met een groepje BC’ers ben je verantwoordelijk voor één van de gangen die jullie gaan bereiden. Naderhand zal je kookkunst met smaak worden beoordeeld door de andere BC’ers. Dit alles begeleid door een passend drankje. Maximale deelname 30 personen.

Locatie: ’t Achterhuis Rouveen
Adres: Klaas Kloosterweg 9, Rouveen

Datum:
24 januari 2019
Aanvang activiteit:
18:00 uur
Einde activiteit:
22:00 uur

Deelnemers

Jong en Laan
Jacqueline

1

Co-business
Marco Heetla, N t b

2

Compello
Sebastiaan Walraven

1

Time Star Media
wouter, maarten

2

Groenewegen Advocaten voor Ondernemers
Janny Westenbrink

1

Kees Kuijpers
Kees Kuijpers, Lidy Kuijpers

2

AcconAVM
Dorine Schurink, Jentje Compagner

2

Johan! (Johan schrijft)
Johan Debbenhof

1

Bos+Wagterveld
Eva Wagterveld

1

Anouk Dekker JEMAKO
Anouk

1

Artisan Home
Hans Snijder, Janke Snijder

2

Fysiotherapie de Commissaris
Annet, Jenny

2

Liesbeth Kingma
Liesbeth Kingma, gast

2

Millart
Rob Reinink

1

Adviesbureau Bentum
Alma Bentum, Gast

2

boerhof reizen
gert, henriet

2

bloemen petersen
Herma Petersen, Nog onbekend

2

Werkplan Uitzendbureau
Joni Drees, Debbie Schwering

2

AJP Assurantien BV
Berry Grit

1

Zicht BV
Jarl Rijken

1
Totaal aanmeldingen31

Afmelden

E-mailadres (vul hier een e-mailadres in dat bekend is bij de BC)*

Reden afmelding*