In 1996 opende ik mijn restaurant in het hartje van ons mooie Meppel. Tien jaar later verkocht ik het wegens persoonlijke omstandigheden. Wéér tien jaar later jaar ben ik terug als ondernemer in Meppel en dat voelt als thuiskomen.

Dit keer onderneem ik in een heel ander segment: een studio voor gewichtsbeheersing, figuurcorrectie en huidverbetering. Een grappige speling van het leven: eerst mensen hun buikje rond laten eten, nu help ik mensen het buikje er weer af te krijgen, dit doe ik op twee verschillende manieren. Met een dieetproduct en middels biostimulatie. Onafhankelijk van elkaar werken beide methoden erg goed, maar wil je sneller resultaat dan kan je dit ook combineren en zijn er in korte tijd ongekende resultaten te behalen. Je kan gewoon met je gezin mee blijven eten en ben je eenmaal op je streefgewicht dan blijf ik je nog een jaar lang begeleiden waardoor je op een blijvend gezond gewicht komt voor de rest van je leven! Je staat er niet alleen voor:
We gaan samen op weg naar een maatje mooier
“Samen” blijkt ook uit de samenwerking met de andere ondernemers in het pand, maak eens een afspraak en laat je verrassen.