Bouwcenter Concordia is dé leverancier voor hout- en (ver)bouwmaterialen voor zowel binnenshuis als buitenshuis in Noord-Nederland. Sinds decennia zijn wij het vertrouwde adres voor aannemers, grotere professionele bouwondernemingen en zzp’ers. Het verheugt ons dat ook de particulier steeds vaker zijn weg vindt naar onze prachtige winkels en magazijnen. Bouwcenter Concordia biedt een bijzonder breed assortiment aan materialen voor verbouw, nieuwbouw of renovatie. Onze voorraden zijn dusdanig groot dat een klant nooit misgrijpt en bestellingen binnen 24 uur geleverd krijgt.

Bouwprojecten vergen vakmanschap. Bouwcenter Concordia begrijpt dat als geen ander. Ons doel is onze klanten optimaal te ondersteunen met kennis, professionaliteit en kwaliteit. Daarnaast staan wij bekend om onze snelheid en accuratesse. Bouwcenter Concordia onderneemt bovendien met oog voor de omgeving. Samen met onze klanten zetten wij in op duurzaam bouwen en renoveren. Wij streven naar energiezuinigheid en het gebruik van materialen die het milieu zo min mogelijk belasten en die een lange levensduur hebben.

Wij zijn aangesloten bij Bouwcentergroep, de grootste landelijke organisatie in bouwmaterialen. Hofleverancier Concordia bestaat al meer dan 110 jaar en is een informeel bedrijf met enthousiaste en gedreven medewerkers. In totaal zijn er zo’n 230 mensen werkzaam. Bouwcenter Concordia valt, evenals Concordia Keuken & Bad (Meppel en Heerenveen) en Primo Keukens (Meppel, Heerenveen, Hardenberg, Kampen en Almelo), onder Concordia Holding NV. Wij onderscheiden ons door deskundigheid, uitstekende logistiek, een goede kwaliteit, klantgerichte service en betrouwbaarheid.

Bouwcenter Concordia heeft vestigingen in Meppel, Dedemsvaart, Heerenveen, Steenwijk, Dieverbrug, Hoogeveen, Grijpskerk, Roden, Elburg, Urk, Genemuiden en Dronten. Er is er dus altijd eentje dichtbij! Wees welkom. De koffie staat klaar.”