De Jong & Laan is een middelgrote accountancy- en adviesorganisatie met 27 vestigingen in het noorden, oosten en het midden van het land. Bij de vestiging in Meppel werken 20 ambitieuze professionals die sterk lokaal betrokken zijn.
Van huis uit zijn we accountants en belastingadviseurs voor het midden- en kleinbedrijf in de regio, waaronder veel familiebedrijven in veel branches. Dat vraagt ook om professionals in personeelsadvies en salarisverwerking, begeleiding bij koop en verkoop van bedrijven en algemeen bedrijfsadvies. En een actieve samenwerking tussen deze disciplines. We zijn er voor het mkb, maar ook voor de non-profit sector. We ondersteunen en adviseren, maar zijn bovenal sparringpartner als het er echt om spant.

We hebben bewust gekozen voor een organisatievorm met regionale kantoren die goed verankerd zijn in de lokale culturen en netwerken. We zijn dichtbij, spreken de taal en weten wat er speelt. Daarnaast is er de expertise en kennis die de 750 medewerkers organisatiebreed dagelijks met elkaar en onze cliënten uitwisselen. We benutten kansen en werken doelgericht, maar verliezen nooit de aandacht voor de kwaliteit van ons werk en de mensen die het betreft.

Als accountants durven we te beweren dat we zelf ook heel ondernemend zijn. Dat we weten hoe spannend het is om een bedrijf te beginnen. Welke vragen door het hoofd spoken bij een overname. Welke emoties komen kijken bij een bedrijfsopvolging. De Jong & Laan is zelf immers ook een onderneming. Juist daardoor weten we wat ondernemers als u beweegt.

Wilt u meer informatie over deze ondernemende accountants, kijk dan op onze website www.jonglaan.nl of neem contact op met kantoor Meppel, telefoonnummer 0522-237500, en we komen bij u langs.