De Nieuwe Zorg Thuis is dé thuiszorgorganisatie op het gebied van het leveren van Hulp bij het Huishouden en Begeleiding bij veel gemeenten in Nederland. De missie van De Nieuwe Zorg Thuis is om de cliënt langer zelfstandig in eigen huis te laten wonen. De zorgvraag van de cliënt staat centraal in de persoonlijke dienstverlening en het contact is persoonlijk. De cliënt heeft één vast aanspreekpunt op kantoor. De Nieuwe Zorg Thuis vindt het belangrijk dat de hulp wordt geleverd door mensen uit de regio en doet er alles aan om zoveel mogelijk een vaste hulp thuis te laten komen. Iemand die vertrouwd is met de situatie van de cliënt en omgeving.

De Nieuwe Zorg Thuis is een kwaliteit gecertificeerde thuiszorgorganisatie met onder meer procedures op het gebied van privacy, klachten en veiligheid. Als cliënten niet in aanmerking komen voor een indicatie via de gemeente, dan kan De Nieuwe Zorg Thuis particuliere huishoudelijke hulp aanbieden.

Bij De Nieuwe Zorg Thuis mag niemand langs de kant staan. Voor de cliënt is het niet alleen belangrijk om thuis te kunnen blijven wonen, maar ook om mee te doen aan de maatschappij. Samen met de cliënt kijken we graag naar de inzet en deelname aan het sociale leven.