Wie is Haas & Konijn ®

Haas & Konijn ® is een niet-alledaags en merk-waardig bureau voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze missie is een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de mens in relatie tot zijn werk. Wij zijn ervan overtuigd dat houding en gedrag uiteindelijk doorslaggevend zijn voor succes en richten ons hierop tijdens onze trajecten en trainingen.

Haas & Konijn ® biedt kort en krachtige interventies die leiden tot duurzame resultaten. Wij leggen het accent op ervaringsgericht leren en bieden naast praat-activiteitenaltijd doe-activiteitenaan. Actieve werkvormen die een uitdaging vormen en een beroep doen op het zelfsturend vermogen van de mens. Wij bieden altijd concrete handvatten die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Want veranderen Doe je, Hier en Nu.

Haas & Konijn ® wil groot worden door klein te blijven. Dat betekent dat wij altijd zo dicht mogelijk bij de klant én opdrachtgever willen staan, letterlijk en figuurlijk. Dat betekent niet dat wij klakkeloos doen wat de ander ons vraagt. Nee. Het betekent kritisch kijken, luisteren, meedenken en vooral samenwerken. Wij werken dan ook niet vóór, wij werken mét anderen. Wij scheppen er plezier in elke keer weer juist die interventie te vinden die aansluit bij wat de klant nodig heeft in zijn ontwikkelingstraject en zoeken daarbij het niet-alledaagse op.

Haas & Konijn ® plaagt, prikkelt, daagt graag uit en is direct in haar communicatie. Dat is voor klant of opdrachtgever soms even wennen, maar als je daar eenmaal van hebt geproefd, wil je niet meer anders. is onze ervaring.

Re-integratie
Outplacement
Loopbaanbegeleiding
Duurzame inzetbaarheid
Executive coaching
Persoonlijke effectiviteit
Teambuilding

 

Niets blijft zoals het is, alles verandert