Beleving aan het water!

Hotel

Vier sterren Hotel & Restaurant Zwartewater heeft 51 ruime, comfortabele hotelkamers.

Restaurants

Hotel & Restaurant Zwartewater heeft twee verschillende restaurants. In restaurant Bij Frank geniet je van lounge-lunch-diner in het nieuwe horecaconcept. In live cooking restaurant de Combuijs geniet je van een uitgebreid assortiment aan verschillende gerechten.

Vergaderen en congressen

Hotel & Restaurant Zwartewater is een veelzijdig vergader- en congrescentrum met een diversiteit aan vergaderruimtes. Met een tiental zalen is er voor iedere type bijeenkomst een passende oplossing. 

Feesten

Op zoek naar een perfecte locatie voor uw bruiloft, receptie, bedrijfsfeest of andere bijzondere gelegenheid? Het Partycentrum van Hotel Zwartewater biedt volop ruimte om groots uit te pakken. Of u nu 20 mensen wilt uitnodigen of 400, samen met u maken wij er een knalfeest van.

Catering

Wilt u een eenvoudig bittergarnituur (warm en/of koud) of toch liever salades of zelfs een compleet warm en koud buffet. Voor ons is niets te veel. U geeft uw bestelling aan ons door en wij zorgen dat u een heerlijke avond of middag beleefd.

Bowlen

Zin in een ouderwets gezellig avondje uit met vrienden, familie of collega’s? Kom dan onze volledig uitgeruste bowlingbaan eens uittesten. Met maar liefst zes banen en een gezellige bar binnen handbereik, is dit echt de ultieme avond uit.