iNEED!T is hét ontwerpbureau van Meppel. Aan de Kleine Oever 14, aan de rand van de historische binnenstad, werkt een creatief team aan het ontwerp en de vormgeving van diverse producten. Wij schakelen razendsnel tussen Druk- & Printwerk, Textieldruk en Reclame & Sign. Ook op het gebied van Marketing & Communicatie en Social Media & Websites ben je bij iNEED!T aan het juiste adres. Zo houden wij alles onder één dak en kunnen wij snel schakelen en leveren.

Wij werken altijd met één aanspreekpunt, wel zo makkelijk en vertrouwd. Zo nemen wij zorgen voor je uit handen én bespaar je ook nog eens tijd! Ons creatieve team denkt graag mee en adviseert je graag van idee tot eindproduct. Dat noemen wij alles onder één dak! Wil jij dit ook ervaren? Je bent van harte welkom voor een gesprek en een kop koffie!

Ontwerp & Vormgeving

Wij geven je ideeën visueel vorm en adviseren je graag over de mogelijkheden.

Druk & Printwerk

In ons pand hebben wij diverse machines staan, zoals een printer, snijplotter, transferpers en een snijmachine.

Textieldruk

Bedrijfskleding voorzien van jouw logo of bedrijfsnaam, sportkleding bedrukt met nummers en logo’s of petten met je eigen naam.

Reclame & Sign

iNEED!T verzorgt het gehele proces; van het ontwerp tot het beplakken van het eindproduct.

Marketing & Communicatie

Ook op het gebied van Marketing & Communicatie kan iNEED!T je bedrijf of evenement ondersteunen.

Social Media & Websites

Het bijhouden van je Social Mediakanalen kost tijd, tijd die je liever besteedt aan andere dingen. Dat begrijpen wij maar al te goed! Daarom nemen wij dit graag voor je uit handen. Toe aan een nieuwe website of kan je huidige website wel een opfrisbeurt gebruiken? Wij helpen je graag.