We bouwen constructies voor zowel in- als outdoorevents. Daarbij geven we de hoogste prioriteit aan gebruiksgemak, flexibiliteit, veiligheid en planning. Onze steeds verdergaande automatisering draagt bij aan eenefficiënte en gebruiksvriendelijke benadering van uw wensen gedurende de voorbereiding en de uitvoering.

Op onze tekenafdeling werken we met software van AutoDesk waaronder AutoCAD. Dat geeft ons demogelijkheid om u snel te kunnen voorzien van goede en duidelijke tekeningen. Daarnaast kunnen wij met deze software ook in een vroeg stadium impressies aanleveren die u een goed beeld geven van wat u kunt verwachten.

We zijn dealer van The Mojo Barriers. Hierdoor kunnen wij barriers leveren in alle soorten, maten en aantallen en zo kunnen we u professioneel van dienst zijn op het gebied van crowdcontrol.

Veiligheid vormt bij ons de basis. Vanuit die basis ontwikkelen we onze constructies en zetten we werkwijzes op. Constructieberekeningen die wij in eigen beheer uitvoeren zijn daarom altijd onderdeel van de oplevering. Onze mensen staan voor u klaar vanaf het moment van de aanvraag tot en met de after-sales. We willen investeren in een langetermijnrelatie met onze klanten en zien een project dan ook niet als iets eenmaligs maar meer als een onderdeel van onze relatie met een klant!