Belofte maakt schuld!
Met deze ‘gewaagde’ stellingname zetten we onszelf telkens weer op scherp. Wij geven daarmee het signaal af dat ‘af in elk detail’ ook echt af is. Wij zien het als onze taak dat u als opdrachtgever, gemotiveerd moet worden in het traject van kiezen voor een nieuw interieur. Met onze kennis van bijvoorbeeld materialen, apparatuur en eisen zoals HACCP, bent u in staat om samen met ons, uw interieurproject tot een succes te maken.
Deskundige adviseurs laten uw inrichting naadloos aansluiten op het karakter dat u voor ogen heeft.

Met ons in zee.

U maakt met die keuze optimaal gebruik van onze expertise. Het plan wordt al in onterpfase grondig geanaliseerd en onderbouwd met de nodige adviezen 1 op 1 aan u gepresenteerd. De lijnen zijn dus kort, waarbij u profiteert van alle know-how onder een dak.
In overleg komen we tot een interieurplan dat volledig afgestemd is op uw wensen, aansluit bij de beoogde uitstraling, het grootst mogelijke gebruiksgemak behelst en bovendien past binnen de budget-afspraken.

Kortom Kortekaas.

Afspraken waar u ons aan mag houden. Uitstekende kwaliteit, ruime ervaring, korte levertijden, een groot assortiment in hoogwaardige materialen en de laatste kleuren. Kortekaas Interieurs biedt dat wat u als opdrachtgever mag verwachten. Om onze woorden kracht bij te zetten, kunt u zich laten informeren door onze adviseurs. Graag ontvangen wij u in onze showroom en adviseren wij u persoonlijk over uw unieke plannen.

Tot slot wil ik u verwijzen naar onze internet site www.kortekaasinterieurs.nl waar u meerdere foto’s kunt zien van onze tevreden klanten.