Noordhuis is een dynamische onderneming, die al meer dan 75 jaar actief is in de regio. Naast de vestiging in Meppel heeft Noordhuis vestigingen in Zwolle, Emmeloord en Den Helder. De vestiging in Meppel is de hoofdvestiging van waaruit alles wordt georganiseerd en gecoördineerd.
Noordhuis is thuis op kantoor. Wij adviseren daarom graag over een nieuwe inrichting van uw kantoren en bespreken de mogelijkheden en onmogelijkheden van Het Nieuwe Werken (HNW). We laten u zien wat ons zeer gebruiksvriendelijke narrowcasting systeem kan bijdragen en begeleiden u bij het beslissen over andere presentatieapparatuur zoals touchscreens en interactieve whiteboards. Daarnaast rekenen we u graag voor hoe en hoeveel u kunt besparen op de aanwezige documentstromen en leveren bovendien alle dagelijks benodigde kantoorartikelen, goed, volledig en snel.

Wij gaan altijd voor een langdurige zakelijke relatie met onze klanten. Hierdoor is ons advies, over welke productgroep het ook gaat, altijd op maat. Ook onze eigen technische dienst en bezorgservice dragen natuurlijk bij aan het opbouwen van een goede zakelijke relatie. Kortom; u staat altijd centraal, wij willen het u makkelijk maken op kantoor.