Met een historie van ruim 100 jaar is PEC Zwolle niet meer weg te denken uit het Nederlands betaald voetbal. Als populaire voetbalclub is PEC Zwolle als geen ander in staat om mensen uit de regio samen te brengen op sportief, economisch en maatschappelijk gebied. Qua achterland en organisatie hebben wij de potentie om structureel op het hoogste betaald voetbal niveau te spelen. We willen dit doen met een team waar onze supporters zich goed mee kunnen identificeren.
PEC Zwolle staat symbool voor de regionale ambities. Wij bieden onze fans, sponsors en partners een groot netwerkplatform om hieraan mee te werken, vanuit het IJsseldelta stadion als sfeervolle en veilige ontmoetingsplaats. Wij nemen het initiatief om waardevolle maatschappelijke en economische projecten samen met anderen te realiseren en werken actief aan talentontwikkeling.

Om onze missie te bereiken voeren we een verantwoord, consistent, transparant en zichtbaar beleid. Hiermee creëren we de randvoorwaarden om binnen alle geledingen van onze organisatie optimaal te presteren. Ons clubbeleid gaat voor individuele belangen. Binnen alle beleidsgebieden staan onze banden met de regio staan centraal.