Reestmond

Bij en via Reestmond werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij voeren vele soorten werkzaamheden en dienstverlening uit waarvoor wij marktconforme prijzen rekenen. Ons werk verschilt in kwaliteit en leverbetrouwbaarheid niet van andere bedrijven binnen dezelfde branches.
Reestmond voert regelingen uit voor de gemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld en Staphorst. Er werken bijna 800 mensen, verdeeld over verschillende bedrijfsonderdelen. Bij het werkbedrijf Industrie werken ongeveer 400 mensen, verdeeld over de afdelingen Assembleren & Verpakken, Metaal, magazijn, post, catering en schoonmaak. Bij het werkbedrijf Groen/Straatmaken werken ongeveer 160 mensen. Zij houden zich o.a. bezig met plantsoenonderhoud..Daarnaast zijn ongeveer 150 medewerkers gedetacheerd bij externe werkgevers. Ook hebben wij een aantal externe werkgevers ‘in house’, zoals BKS (meubelindustrie) en De Reest Multimedia (o.a. drukkerij), waar medewerkers van Reestmond zijn gedetacheerd.

Re-integratie van arbeidsongeschikten is voor het bedrijfsleven soms lastig in te vullen. Reestmond kan daarbij helpen: wij leren mensen te leren en te leren werken. Ons motto is: ‘Reestmond, de winst van samenwerken’.

2018-11-29T09:24:07+00:00

Bezoekadres

Eekhorstweg 4 7942 JC Meppel

Telefoon

0522 236236

Postadres

Postbus 146 7940 AC Meppel