Solvm is jouw e-mailmarketing partner. Voor strategie, uitvoering en systemen. Samen. We SOLV’M

Met onze unieke “Get. Keep. Grow.”- aanpak maken we jouw e-mail marketing persoonlijk en succesvol! Met een effectief plan, de beste designs, gave campagnes en gepersonaliseerde customer journey’s binden we jouw klanten en verhogen we de Customer Lifetime Value (CLV).

Data wordt steeds belangrijker. Door er slim gebruik van te maken passen wij hyperpersonalisatie toe in e-mailings en automatische campagnes aan jouw nieuwe en bestaande klanten. Vanuit een heldere strategie en ambitie automatiseren en optimaliseren we het e-mailmarketing kanaal. Zodat jij in persoonlijk contact staat met je (potentiële) klant.

Systemen voor e-mailmarketing, automatische campagnes en customer profiling zijn daarbij onmisbaar. Op dat gebied geven wij advies, leveren en implementeren we ze, en leiden jouw mensen op om ze efficiënt te gebruiken. Tenslotte knopen wij de benodigde systemen aan elkaar met onze integraties.

Goede e-mailmarketing is onmisbaar voor een optimaal bedrijfsresultaat. Juist nu. Toch is het voor veel bedrijven vaak moeilijk om e-mailmarketing echt succesvol in te zetten. De nieuwsbrief voorbij om het maar zo te zeggen. En daarom is in 2021 SOLVM opgericht. Jouw e-mailmarketing partner, met 40+ jaren ervaring, voor strategie, uitvoering en systemen, gewoon in de buurt, in Zwolle.