Univé Noord Nederland

Univé Noord-Nederland maakt deel uit van een landelijk samenwerkingsverband van regionale coöperatieve verenigingen die diep geworteld zijn in de lokale gemeenschap. Wij hebben vijf regiokantoren t.w. Meppel, Roden, Assen, Groningen en Appingedam. Daarnaast zijn er 13 advieskantoren. De oorsprong van onze maatschappij ligt in 1887. Bijzonder aan Univé is dat de klanten leden zijn. Onze collega’s helpen de 160.000 leden in ons werkgebied. Met onze ledenactiviteiten en winkels zijn we fysiek dichtbij de leden en dat is waarmee we het verschil maken. De leden staan centraal, niet het streven naar de winst. Uitgangspunt is dat u als lid de positieve resultaten terugziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en steeds betere producten en diensten. Zo plukt ú de vruchten van Univé.

 

Voorkomen en beperken

We werken aan nieuwe adviesproducten en slimme oplossingen. Deze bieden we aan als aanvulling op onze verzekeringen. Bijvoorbeeld een slimme veiligheidsscan, om het risico op inbraak te beperken. Of het voorkomen, beperken, herstellen én vergoeden van cyberschade. Of een extra arbeidskracht, die tijdelijk het werk overneemt bij ziekte. Hierdoor hebben de klanten van Univé minder kans op schade, zowel materieel als immaterieel. De risico’s die overblijven, blijft Univé gewoon goed verzekeren. En als er dan schade is, is Univé dichtbij, voor snelle en praktische hulp. Zo biedt Univé haar klanten zekerheid.

Verzekeringen
Bij Univé Noord-Nederland profiteert u van gunstige verzekeringen tegen een zo laag mogelijke premie. Naast particulieren zijn ook veel MKB en agrarische ondernemingen bij Univé Noord-Nederland verzekerd. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag op basis van risico-inventarisatie. Ze brengen samen met u uw risico’s in kaart en adviseren u over de (verzekerings)oplossingen hiervoor.