In de 3 kalkovens aan de rand van Meppel gaat een nieuwe wind waaien. Stefan & Thijs gaan het huidige restaurant de 3 kalkovens de komende tijd omtoveren tot het veelzijdige Villa Kalkoven. Villa Kalkoven wordt een dynamisch horecabedrijf met een prachtige historie gelegen aan de karakteristieke Drentse hoofdvaart. De verschillende ruimtes worden ingericht om een grote verscheidenheid aan gasten optimaal te kunnen bedienen. Binnen de villa wordt zoveel mogelijk gewerkt met lokale en duurzame producten gecombineerd met een unieke ervaring in en om het bijna 150 jaar oude rijksmonument. Om een ervaring bij Villa Kalkoven compleet te maken worden er verschillende unieke recreatieve activiteiten aangeboden voor zowel groepen als individuele gasten.

Duurzaamheid en lokale producten voeren de hoofdmoot in de gehele villa. Met herkenbare gerechten die aantrekkelijk zijn voor een brede doelgroep aangevuld met diverse recreatieve activiteiten is er in de villa zowel plaats voor een intiem diner als voor een uitgebreid buffet of zelfs bruiloften. Voor groepen en partijen maken wij een passend aanbod en houden daarbij zoveel mogelijk rekening met de individuele wensen zonder de duurzame filosofie en lokale productkeuze uit het oog te verliezen.

Ook voor zakelijke evenementen of vergadering maken wij graag een aanbod op maat. Villa Kalkoven is namelijk een uitermate geschikte plek voor vergaderingen, recepties of personeelsfeesten. Met diverse ruimtes en een mooi terras aan het water biedt de locatie vele mogelijkheden. Met slechts enkele minuten verwijderd van de A28 en volop gratis parkeergelegenheid voor de deur is de bereikbaarheid uitmuntend te noemen. Wij ontvangen u graag eens om van uw wensen werkelijkheid te maken!