Wie zijn wij?

Werkplan is hét uitzendbureau wanneer je op zoek bent naar het juiste personeel voor jouw bedrijf. Daarnaast is zij is gespecialiseerd in het werven & selecteren van MBO of HBO geschoold personeel. Werkplan is het uitzendbureau waar de mens centraal staat. Met haar betrokken werkwijze, expertise en jarenlange ervaring in de branche vindt Werkplan voor iedere werkgever de juiste kracht, en andersom. Zo zorgt Werkplan ervoor dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. En gelukkig van wordt.

 

Waarom Werkplan?

Werkplan ontzorgt organisaties bij het in dienst nemen van de juiste mensen (werving & selectie) en levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de nieuwe medewerker. De medewerkers van Werkplan weten waar ze over praten. De wensen van de opdrachtgevers en de deskundigheid van de kandidaten worden telkens weer op de juiste waarde beoordeeld. Bij Werkplan kun je niet zomaar aan de slag, kwaliteit en continuïteit staan hoog in het vaandel zowel voor de medewerker als de opdrachtgever.

 

De bedrijven

De organisaties waar Werkplan voor werkt kent zij goed. Werkplan vindt een persoonlijke relatie met de opdrachtgever van belang en brengt doelstellingen, activiteiten, waarden en normen bij zichzelf in beeld. Daarnaast kent Werkplan óók haar medewerkers die een belangrijke rol spelen bij de betreffende functie. Wederzijds begrip en nauwe samenwerking tussen medewerker en Werkplan zijn voorwaarden om de selectie goed te laten verlopen en voor alle betrokkenen tot het juiste resultaat te komen.