Nét te laat voor de seizoensopening op de Havelter Heide, onze favoriete locatie. Bij de Holtinger Schaapskudde. Waar wij twee jaar geleden een schaap geadopteerd hebben die bij ons past.
Nét op tijd voor het ondernemersgala. Waar wij als nieuwkomer én enige-vrouw-in-lange-broek ietwat ongemakkelijk door de Grote Kerk heen en weer schuifelden.
Op 9 oktober 2018 is Haas & Konijn, een niet-alledaags en merk-waardig bureau voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, toegetreden tot de Business Club Meppel.
Wij vonden dat we dat wel verdiend hadden. Na ruim twaalf jaar eenzaam bestaan als ondernemer in Koekange. Aangezien wij sinds april 2018 ook nog eens op een schitterende locatie op Blankenstein 110 zijn gevestigd, hadden we nóg een goede reden ons te voegen bij Meppeler ondernemers.
En dat bevalt ons tot nu toe goed.
Grote kans dus dat jullie ons op één van de activiteiten ontmoeten. De kerst – en nieuwjaarsborrel staan al in onze agenda. Mocht je nieuwsgierig zijn waar die naam Haas & Konijn vandaan komt? Kom dan eens bij ons langs. Dan vertellen we je met alle plezier het verhaal achter die naam en onze dienstverlening. Met een kop koffie erbij.

Tot ziens!
Wilma de Haas