Per 1 september 2019 heeft Philine Elzerman zich aangesloten bij Hallmansadvocaten & mediators. Hiermee breidt het kantoor dat gevestigd is in de voormalige Hummelschool in de Gasfabriek Meppel haar expertise verder uit.

Ik ben 17 jaar advocaat geweest in Zwolle. Ik kwam al zeer regelmatig in Meppel en was in dat verband sinds een jaar lid van de Businessclub Meppel, maar nu dus met nog meer directe banden. De ondernemersgeest is goed zichtbaar in Meppel. Er heerst veel bedrijvigheid en wat een mooie initiatieven en evenementen worden er georganiseerd. De activiteiten van de Businessclub sluiten hier goed bij aan en zijn daarnaast altijd heel gezellig!

Ik ben gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het huurrecht en lid van de bijbehorende landelijke specialisatieverenigingen. Ik doe veel ontslagzaken en adviseer over o.a. concurrentiebedingen, ziekte-en re-integratieperikelen en arbeidsreglementen. Het arbeidsrecht is constant in beweging en de Wet Arbeidsmarkt in Balans staat voor de deur. Hierop kunnen ondernemers ook anticiperen. In het huurrecht adviseer en procedeer ik zowel over huur van  bedrijfsruimte als woonruimte.

Ons kantoor bestaat nu uit 4 advocaten. Ruth Olie-Hallmans en Trea Meier zijn beiden familierechtsadvocaat en Judith Veldhuis-Lampe (o.a. ondernemingsrecht en arbeidsrecht) bundelden al eerder de krachten. Wij beschikken nu over de belangrijkste expertises om onze cliënten optimaal te kunnen bedienen. Dit met behoud van de voordelen van een kleiner kantoor (snelheid, korte lijnen).

Voor een nadere kennismaking staan wij altijd open om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

De dames van Hallmans :Ruth Olie-Hallmans, Trea Meier, Judith Veldhuis-Lampe en Philine Elzerman