De kracht van het samenwerken. Relaties uit je netwerk, mensen die je al kent en vertrouwd. Niets is mooier om met deze mensen samen te werken en te koppelen aan je eigen klanten.

Zo hadden wij een aanvraag voor een nieuwe inrichting in Almere voor een Taco fastfood restaurant. Dit zou een geheel nieuw concept zijn. Tijdens het presenteren van onze ontwerpen kwam al gauw bovenwater dat zij geen idee hadden hoe dit nieuwe concept in de markt gezet moest worden, vooral in Almere. Er moest nog van alles worden geregeld, aangezien zij nog 2 andere restaurants runnen hadden zij daar nog geen tijd voor gehad om daar over na te  denken. Uiteraard kwam de vraag van deze klant of wij daar een oplossing voor hadden… Natuurlijk, hebben wij dat! Udinga Media . Ik heb Annigje gebeld en zoals jullie haar kennen was zij gelijk helemaal enthousiast. Afspraken gemaakt, logo’s ontworpen.  Plannen werden uitgewerkt.  Na het bouwen, inrichten en uitvoeren werd medio januari 2019 Taco Ymas  geopend.

Het eindresultaat is goed geslaagd. Het restaurant ziet er erg mooi uit, maar het belangrijkste; de klant is zeer  tevreden!

Voor Melissa (mijn dochter) is de Skybox bij FC Groningen het favoriete project. Voor haar is het de tweede keer dat ze een skybox inricht. Haar kennis en ervaring met het inrichten van een skybox komen goed van pas met dit project. Samen met collega’s heeft ze een mooi ontwerp voor de klant gemaakt. Op dit moment zorg Melissa ervoor dat het project goed verloopt. We gaan binnenkort de uitvoering doen van de Skybox.

Arno Kortekaas – Kortekaas interieurs