MEPPEL – Vanaf 1 januari 2019 zal in de Gasfabriek Meppel in de voormalige Hummelschool het advocatenkantoor van Hallmans advocaten & mediators gevestigd zijn.

Het voormalige familierechtkantoor krijgt versterking van mr. Judith Veldhuis-Lampe, die bedreven is in het ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Judith is sinds het jaar 2000 advocaat en sinds 2007 gevestigd in Meppel. Meppel bevalt haar zo goed, dat ze ook de nieuwe samenwerking hier is aangegaan: “Meppel combineert Drentse nuchterheid met stadse allures.”

De advocaten zijn gespecialiseerd in de rechtsgebieden waarbinnen ze werkzaam zijn. Alle drie zijn bovendien mediator en daardoor in staat om conflicten om te buigen tot oplossingen wanneer een procedure niet noodzakelijk is. Mocht een procedure onontkoombaar zijn dan is de ruime ervaring, de (bundeling) van kennis en het uitgebreide netwerk een krachtige basis waarin het beste resultaat bereikt kan worden voor de cliënt. Ruth vertelt: “Met behoud van de voordelen van een klein kantoor (korte lijnen voor de cliënt) bieden we de flexibiliteit en expertise van een groter kantoor. We hebben er zin in”.

Kortom, de advocaten bieden Meppel en omstreken een vernieuwend, stevig advocatenkantoor.