Udinga Media is op woensdag 21 en donderdag 22 november te vinden op de ondernemersbeurs TrendsExpo in de Zwolse IJsselhallen. Onder het motto ‘Relaxed naar de beurs’ neemt Annigje Udinga deel aan een nieuw samenwerkingsverband genaamd Mediastand.

In Mediastand zijn vier bedrijven vertegenwoordigd die gezamenlijk er voor zorgen dat ondernemers relaxed aan een beurs beginnen. Aan alles wordt gedacht. Van de inschrijving en het ontwerp van de stand, tot de bouw inclusief stroom en verlichting. Van de uitnodiging voor relaties, tot de follow up na afloop van de beurs…

De Mediastand-mix bestaat uit Bergslot voor printen banners; Show Design voor gave Led-verlichting; Standplanner voor concept & realisatie en Udinga Media voor vormgeving en online marketing.

Udinga media weet al langer dat met hagel schieten niet werkt, en toch is dat wat veel ondernemers doen. Beetje van dit, beetje van dat. Niks nieuws onder de zon qua reclame. Terwijl de kansen voor groei, meer omzet en beter naamsbekendheid voor het grijpen liggen.

Met resultaatgerichte campagnes laten we jouw concurrenten ver achter je. Wij snappen dat jij doet waar je goed in bent. Dat doen wij ook het liefst, maar dan wel met passie tot op het bot.
Als jij jouw marketing aan ons uit handen geeft, beloven wij jou dat we onze stinkende best doen om jou en je bedrijf meer zichtbaarheid te bezorgen. Maar ook meer naamsbekendheid, klanten en dus omzet te bezorgen. Online én offline. Wij zetten ons talent, kennis en ervaring in om tot creatieve en vooral effectieve campagnes te komen.

Annigje Udinga ontvangt je graag met gratis kaarten in stand 7.