Nieuws2018-10-29T11:40:53+00:00

Nieuws

André Kist BC-pubquizkampioen 2018

Voor, tijdens en na de pubquiz werd er lustig gekout, kennis gedeeld en beter kennisgemaakt. De tijd ging er vlot mee heen. Zes viertallen streden in de namiddag van woensdag 21 november met elkaar in Herberg ’t Plein om de lunch-bon en om de eer. Deze viel te beurt aan De Biermusketiers. Een nipte maar faire […]
Lees verder

Ondernemersgala 2018 was een groot succes!

Het jaarlijkse Ondernemers Gala 2018 2.0 vond dit jaar plaats op een bijzondere plek: de Grote Kerk in Meppel. Speciaal voor deze gelegenheid was de kerk omgetoverd in een sfeervolle ambiance voor entertainment en culinaire verwennerij met een “walking diner”. Ook was er aandacht voor serieuze zaken waaronder de verkiezing van de Ondernemer van het […]
Lees verder

Meppel ontmoet en doet anders denken

Meppeler ondernemers en maatschappelijke organisaties troffen elkaar donderdag 18 oktober in Schouwburg Ogterop. Hier stond Meppel Ontmoet & Doet op het menu.
Lees verder

Toewijding en concentratie bij Dineritalia

Meppel, woensdagavond 3 oktober, samen koken bij Kookstudio Dineritalia. Boven in de Gasfabriek echoden geanimeerde stemmen door de ruimte. De akoestiek is hier zo bijzonder dat het zelfs Dick ten Klooster zelden lukte erbovenuit te komen.
Lees verder

Marianne Zwagerman onvermoeibare choqueerster

“Mijn favoriete gespreksonderwerp ben ik natuurlijk zelf.” Wat zelfspot met een kern van waarheid doet het altijd goed om mee te beginnen op zo’n Prinsjesavond in Meppel. Marianne Zwagerman kreeg dinsdag 18 september het podium van schouwburg Ogterop.
Lees verder