BC Meppel staat van oudsher in het teken van ontmoeten, ontwikkelen en ondernemen. Die ontmoetingen krijgen nu een ander karakter. Voorlopig even geen fysieke samenkomsten meer.
Maar we gaan door. Zeker is dat de BC ook dit voorjaar actief blijft. Denk daarbij bijvoorbeeld aan webinars. Er zijn ook verrassingen mogelijk; een paar ideeën zijn al geopperd. Vrijdag 20 maart stormt het bestuur (online) brain over de nieuwe invulling van de agenda. De eerste contouren worden volgende week bekendgemaakt.

In contact blijven
BC Meppel bestaat uit ondernemers. In veranderende omstandigheden blijven we ondernemen. We blijven in contact. Zonder hand of knuffel, maar wel degelijk in contact. Want ook ontmoeten op afstand kan dichtbij voelen. Daarom: heb je verhalen, tips of ondernemers bijzonderheden, deel ze onderling. Volg ook onze social media kanalen Facebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven van hetgeen andere leden voor jou kunnen betekenen en wat jij voor hen kunt betekenen.

Voel je welkom
Heb je suggesties voor een activiteit in de nieuwe situatie, voel je welkom en neem contact op met BC Manager Liesbeth Kingma. Per e-mail of telefonisch: 06 2513 8197 – ook voor vragen!