Containerterminal MCS zet beste beentje voor bij Netwerk Connectevent

Het programma van het 2e Netwerk Connectevent krijgt steeds meer inhoud. Naast Meppel Culinair presenteert ook de containerterminal van MCS zich met een inhoudelijk programma aan ondernemers uit Meppel, Zwolle en Kampen.

Directeur Nutte Visser van MCS trekt 27 juni alles uit de kast om de Meppeler vestiging van MCS op zijn best te tonen. De deelnemers van het Connectevent – er hebben zich al meer dan 100 opgegeven – worden bij de terminal ontvangen in de nieuw aangekochte bedrijfshal en krijgen daar een inhoudelijk programma voorgeschoteld waaraan onder andere burgemeester Jan Westmaas en directeur van PEC Zwolle Edward van Wonderen hun medewerking verlegen. Nutte Visser geeft een presentatie over de terminal en deze zal erg indrukwekkend zijn.

Naast de presentaties wordt er ook een uitgebreide rondleiding gegeven. Hierbij worden de bezoekers ingedeeld in groepen. MCS zorgt er daarnaast voor dat niemand om 17.00 uur met een droge keel naar het Wilhelminapark vertrekt. Daar vindt het tweede deel van het programma plaats waarbij Meppel zich, onder het genot van een hapje en drankje, op vele terreinen van zijn beste kant laat zien.

2014-06-12T00:00:00+00:00 naar het nieuwsoverzicht