Nee niet dat biertje, want dan zou het prima bij BC Meppel passen. Nee, een virus dat de hele wereld op z’n kop zet, maar ook de wereld van onze leden, de ondernemers.

Als BC Meppel organiseren we twee keer per maand een activiteit waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten, netwerken, leren en samen leuke activiteiten ondernemen. Allemaal met het doel om warme relaties te ontwikkelen, en als je elkaar kent dan gun je elkaar de deal en je netwerk. Waardevolle netwerken.

Maar door het virus was het niet meer verstandig om elkaar te ontmoeten. De geplande activiteiten dan maar afzeggen. En dat waren er veel want het seizoen was bijna volledig ingevuld.

En dat waardevolle netwerk dan? Dat hebben we nog steeds, we houden afstand maar blijven in verbinding… en dat betekent een nieuwe agenda met onze activiteiten in een origineel online jasje. Net even anders maar minstens net zo leuk!

Vandaag zijn we gestart met een leuk pakketje aan de deur, om iedereen een hart onder de riem te steken. Vol enthousiasme klaargemaakt en bezorgd door een aantal van onze leden, Kisjes slijterijen, Bloemen Petersen en Banketbakkerij Nijstad.

Met daarbij de uitnodiging voor onze eerste online activiteit; een BC Business Boost met de enthousiaste Jan van Setten. Live uitgezonden door Time Star Media. Deze mag je niet missen!!

En binnenkort zetten we de volgende super leuke activiteiten online… Volg ook onze social media, waar we extra aandacht besteden aan onze leden.

Blijf gezond en denk aan elkaar!