Netwerk Connectevent 2014 tijdens Meppel Culinair

Meppel is dit jaar gastheer van het 2e Netwerk Connectevent dat op vrijdag 27 juni plaats heeft. Zo’n 300 ondernemers uit Meppel, Zwolle en Kampen ontmoeten elkaar rondom het culinaire evenement Meppel Culinair.

In het kielzog van de bestuurlijke samenwerking in de regio Zwolle, namen PEC Zwolle en Businessclub Meppel vorig jaar het initiatief om het bedrijfsleven ook met elkaar te verbinden. De brug tussen de netwerken in Zwolle en Meppel werd op 27 augustus met het eerste Netwerk Connectevent in Zwolle met succes geslagen. De hoge opkomst en vele positieve reacties leerden de organisatie dat ze met dit initiatief voldeden aan een groeiende behoefte bij het regionale bedrijfsleven. Met het eerste succes op zak werd de basis gelegd voor een uitbreiding van het evenement. Daarom zal het bedrijfsleven uit Kampen dit jaar ook aansluiten bij het Netwerk Connectevent.

Met steun van ICC Parkmanagement, het Ondernemersfonds, MHV en de Nijeveense Handelsvereniging hebben PEC Zwolle en Businessclub Meppel een programma samengesteld dat Meppel op z’n best toont. Daarvoor is de nauwe samenwerking gezocht met de organisatie van het culinaire evenement Meppel Culinair dat in het weekend van 27 tot en met 29 juni in het Wilhelminapark gehouden wordt.

Het regionale bedrijfsleven verzamelt zich op 27 juni in Schouwburg Ogterop voor een warm welkom. Vervolgens worden een tweetal bedrijfslocaties bezocht waarna het gehele gezelschap zich verplaatst naar het Wilhelminapark. Daar gaan de ondernemers in groepen een culinaire reis maken langs de verschillende paviljoens. Daar maken ze niet alleen kennis met de plaatselijke geneugten, maar vertellen Meppel ambassadeurs ook iets over een typisch Meppeler kenmerk.

De organisatie berust namens PEC Zwolle in handen van Eilt Staal en Danny Pol namens het Meppeler bedrijfsleven.

2014-02-26T00:00:00+00:00 naar het nieuwsoverzicht