Oudejaarsbijeenkomst dit jaar in Ogterop

De Oudejaarsbijeenkomst van de Businessclub wordt dit jaar in vele opzichten anders dan voorgaande jaren. Zo vieren we de afsluiting van het jaar niet in de Lord Nelson, maar in de foyer van Ogterop.

De Businessclub organiseert nu voor het zesde jaar de Oudejaarsbijeenkomst. Hoogtepunt van dit feest vormt de bekendmaking van de winnaar van de Meppeler van het jaar 2009 verkiezing. Wat ook veranderd is, is de samenstelling van de avond. Zo staat er dit jaar geen cabaret op het programma, maar hebben we gekozen voor een muzikale avond met optredens van Meppeler performers zoals I Kissed Charles, de band van leading lady Charlotte Henzen. IKC is dit jaar definitief doorgebroken met de release van hun nieuwste cd en een optreden in De Wereld Draait Door. Hoogtepunt voor deze Meppeler band was ongetwijfeld het optreden tijdens het gerenommeerde popfestival Noorderslag.
Behalve I Kissed Charles en andere optredens (waarvan we de namen nog niet bekend kunnen maken)komt ook de BRIXX Band optreden. Dit veelzijdige orkest speelt een zeer gevarieerd repertoire en geniet vooral bekendheid vanwege het bijzondere karakter van deze band. Zij treden namelijk alleen op ten bate van het goede doel. En ook hierin zit een verandering van de Oudejaarsbijeenkomst. De opbrengst van de avond komt geheel ten goede aan de Stichting Go for Mont Ventoux, die ook in 2010 weer de befaamde Franse Alpenreus wil gaan beklimmen.

Die opbrengsten worden behaald door de kaartverkoop. Een toegangskaart kost € 10,- per persoon. Hiervoor krijgt de bezoeker niet alleen een avond vol entertainment, maar ook drie consumptiemunten. Leden van De Businessclub hoeven geen kaarten te kopen, voor hen hebben wij 100 kaarten gereserveerd. Wij nodigen leden van ICC Parkmanagement en de Meppeler Handelsvereniging uit om samen met ons een moeilijk jaar op feestelijke wijze af te sluiten.

We starten het feest om 20.00 uur.

2009-11-17T00:00:00+00:00 naar het nieuwsoverzicht