Ronde van Vlaanderen: Aart Vierhouten geeft presentatie

Oud-wielrenner Aart Vierhouten geeft zaterdagavond 2 april in Gent, speciaal voor de Businessclub een presentatie over de Ronde van Vlaanderen.

De BC bezoekt ‘Vlaanderen’s Mooiste’ in het weekend van 2 en 3 april. Na aankomst in Gent wordt gedineerd in het hotel en gaat het Meppeler gezelschap naar een nabij gelegen etablissement waar Vierhouten de presentatie ‘Klimmen doe je met je hoofd’ geeft.
De voormalig renner van onder andere de Rabobank, Lotto en Vacansoleil geeft in Klimmen doe je met je hoofd zijn visie en ervaring over Vlaanderen’s Mooiste. Juist als sprinter dien je je krachten tijdens de klim goed te verdelen. De Molenberg, Oude Kwaremont, Patersberg en als sluitstuk de Muur van Geraardsbergen en de Berendries volgen elkaar vlot op tijdens de Ronde van Vlaanderen. Waar liggen je krachten als je niet de klimvezels hebt? Op deze, en andere vragen geeft Vierhouten, die zelf liefst twaalf keer aan de start stond van de Ronde antwoord en wist hij menig kopman naar de overwinning te loodsen.

Tegenwoordig is Vierhouten analist bij Radio Tour de France en Langs de Lijn en is hij ook bondscoach van de Nederlandse junioren.

2011-03-10T00:00:00+00:00 naar het nieuwsoverzicht