Drukkerij Van Dijk is een goed geoutilleerde handelsdrukkerij waar zowel de kleine middenstander als de grotere industriële bedrijven zich thuis voelen.
Door de persoonlijke benadering en het aanbieden van een totaalpakket proberen wij het onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken. Wij vervaardigen net zo makkelijk een bedrijfsbrochure of personeelsblad als een visitekaartje of mailing in zowel kleine als grote oplages.

Met behulp van ons moderne machinepark kunnen wij u als klant een groot assortiment aan drukwerk leveren. Wij hebben ons niet gespecialiseerd op slechts één onderdeel van het grafische marktsegment. Wij willen dat u als klant bij ons voor al uw drukwerk terecht kunt.

Door de vergaande automatisering kunnen wij zeer scherpe prijzen berekenen. Of het nu gaat om de productie van folders, visitekaartjes, briefpapier, brochures of complete magazines, het kan binnen ons bedrijf allemaal voor u worden verzorgd.

Het ontwerpen en ontwikkelen van communicatiemiddelen over de totale breedte van het vak is onze dagelijkse tak van sport. Wij noemen dat ook wel veelzijdig multimediaal. Van advertenties, logo’s, huisstijlen, en reclamedrukwerk tot aan oplossingen in film, foto en web, redactionele ondersteuning, boekproducties, en advies en bemiddeling in productie, verspreiding en media.

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Neem ook eens een kijkje bij www.gacreatief.nu