Nieuws

Boefjes stelen overwinning pubquiz

Tijdens de BC-pubquiz in Herberg ’t Plein stonden leuke ontmoetingen, zakelijke onderonsjes, hapjes, drankjes, hilariteit, een (ont)spannende strijd en lekker nazitten op het menu. De pubquiz is inmiddels een gewaardeerde traditie. Henk Donker van Donker Electro kwam deze middag zijn stamcafé binnen en liep als BC-lid weer naar buiten. Hij kon rekenen op een spontane […]
Lees verder

Wijn, spijs en prijs

De wijn-en-spijsroute door Meppel was vermakelijk (dankzij de gasten) en leerzaam (dankzij de quiz). Onbevangen en openhartig werd er gesproken over zaken, de arbeidsmarktontwikkelingen, schoolherinneringen, huwelijksaanzoeken, successen en leermomenten. “Hebben we daar wel tijd voor?” vroeg een bestuurslid tijdens het voorgerecht. “Niet stressen, ’t is na zessen”, stelde Ton van Maanen gerust. Inderdaad, een super-relaxte […]
Lees verder

Oud-FIOD-man geeft fascinerend inkijkje

“Ter geruststelling: ik werk niet meer bij de FIOD.” Joost Boersma stopte drie jaar terug als FIOD-rechercheur. Hij deed het werk 25 jaar. In Herberg ’t Plein gaf hij een inkijkje in de werkwijze van de dienst. “Een luchtig verhaal over een ingrijpend onderwerp,” beloofde hij.  “Leerzaam,” verklaarde een bezoeker werkzaam in de financiële dienstverlening […]
Lees verder

Verbinding maken bij dansworkshop Jack Supèr

Voorzitter Bart Lever komt als een van de laatsten ZiZo binnen. “Een drukke boel hier, ondanks het dansverhaal”, lacht hij. Met succes drukt hij uit hoe ver hij vanavond uit de buurt van zijn comfortzone is geraakt. “Hij zal het wel makkelijk maken, misschien gaan we jumpen”, probeert Erik Venema hem gerust te stellen. Mis! […]
Lees verder

Mannen tegen de vrouwen; kerstborrel bij Pouw

De leden van BC Meppel werden dinsdag 17 december gastvrij ontvangen bij Pouw in Meppel. De showroom was gehuld in kerstsfeer. Gerwin van Bennekom hield eerst een presentatie met een korte terugblik over de historie van het autobedrijf, waar klanten voor o.a. Volkswagen en Audi terecht kunnen. De gasten werden verwend met hapjes van Bart […]
Lees verder