Nieuws

BC Horecabon info

Herberg ’t Plein: 1)BC arrangement; Voorgerecht: Pomodori Tomatensoep (kan vegetarisch)+ Hoofdgerecht keuze uit: Varkens ribroast met honing-tijmsaus of Zalmfilet gerookt op cederhout of Pasta Pesto met kip (kan vegetarisch)+ Verrassing dessert = 25,00 pp Bovenstaande kan zowel afhaal als bezorging van donderdag tot en met zondag van 16.30 -19.00 uur 2)De BC lazy Sunday 25,00 […]
Lees verder

Chocoholic verraderlijk en knetterlekker

De proeverij Chocoholic vanuit restaurant De Beren trok donderdagavond 18 maart opvallend veel paren. Alexander Kisjes van Slijterij Kisjes en Jeroen Kikkert van chocolaterie A3 in Hattem hebben in dertien jaar samenwerking hun drank-chocola-combinaties verder geperfectioneerd. Dit was de eerste keer samen online. Zij presenteerden zeven chocoholica-combinaties, en daarnaast voor 21 liefhebbers nog eens een […]
Lees verder

Spannende zoektocht na online ontvoering

Donderdagavond 11 februari om 19.49 uur werd het nog onbekende BC Meppel-lid Femke van Hoov ontvoerd voor de ogen van de andere BC’ers. Ontvoering was een primeur in 29 jaar clubhistorie. In zes speurteams gingen de getuigen samen naar Femke op zoek. Soms gaat werk voor het meisje, ook al wordt dat meisje gekidnapt. Bij […]
Lees verder

“Hoe gaat het met jou? Laten we dat blijven vragen”

Ook het afgelopen jaar was er bij BC Meppel elke maand minstens één activiteit. Én er kwamen een aantal nieuwe leden bij! Waarom word je juist nu lid en wat heb je aan zo’n netwerk in een tijd van afstand houden? “De trigger was de aanvraag van Liesbeth voor de borrelplankjes in mei”, vertelt Arjan […]
Lees verder

“Ongelofelijk lekker! Wauw!”

Vanuit ‘studio Sukade’ leidde Thomas ‘Cook’ van Mechelen de tweede online editie van BC Cooking. De bereiding van de driegangen-kerstmenu’s vond op 35 locaties simultaan plaats.   De dag tevoren waren de ingrediënten thuisbezorgd. Sukade had er flink werk mee gehad. Alleen al het vullen en het juist nummeren van de bakjes. Op Zoom had […]
Lees verder