Van jongs af aan word ik al ondernemend genoemd. Mijn kracht ligt in het analyseren van projecten en bedrijven en direct pragmatisch en oplossingsgericht aan de slag te gaan. Door de combinatie van praktische ondernemerskennis en commerciële ervaring kan ik snel een beeld vormen van de groei en verbeter processen. Ik kom graag snel tot de essentie zodat er stappen genomen kunnen worden.

Het liefst werk en denk ik procesmatig mee met starters, klein MKB, Retail en netwerken. Ik help graag (startende) ondernemende mensen op weg, en laat gevestigde ondernemers en organisaties met een frisse blik naar hun onderneming kijken. Pragmatisch en oplossingsgericht behandel ik elk vraagstuk. Ik weet de juiste vragen te stellen en geef je de tools om concreet aan de slag te gaan. Mijn kracht ligt aan de voorkant van een bedrijf. Wie zijn je klanten? Met welke marketing tools kun je ze bereiken? Met welke elementen onderscheid jij je van je collega’s? Hoe kun je je organisatie laten groeien?

In een netwerk en lokaal ben ik graag de aanjager, de organiserende en verbindende factor. Mijn kennis deel ik met anderen om te verbinden en samenwerken te initiëren. Dankzij mijn ondernemers achtergrond weet ik hoe je je op deze terreinen ‘in je eigen kracht’ kunt ontwikkelen. Het resultaat: meer voldoening, meer plezier en meer winst.

Verder ondersteun ik je graag in praktische zaken! Je kunt mij inschakelen voor ondersteuning voor je onderneming. Denk hierbij aan coaching, social media, marketing, (basis) administratie, telefonische acquisitie, event organisatie en project management.

Laten we aan de slag gaan! Bel of mail mij gerust voor een kop koffie.