Als assurantie tussenpersoon neemt Veldsink-Faber in het speelveld van financiële advisering en dienstverlening een opvallende plaats in. We zijn zichtbaar aanwezig in Meppel en omgeving. Echt de tijd nemen voor uw zaken, pas tevreden zijn als u precies weet wat ons advies inhoudt en passende verzekeringen, dat zijn de begrippen waar het bij ons om draait. HypotheekCompany Nijeveen is de hypotheekafdeling van Faber Adviseurs.

Wij groeien doordat we scherpe tarieven hebben en de dienstverlening voor onze klanten hoog in het vaandel hebben. U mag gewoon binnenlopen. Wij zijn trots op het gastvrije imago van de Nijeveners en Meppelers. Klanten service je. Dat is geen kreet, maar een begrip voor ons. U bent welkom.

Elk dossier heeft bij Faber Adviseurs een gezicht. Respect voor de klant en zijn persoonlijke situatie, betrokkenheid bij zijn financiële huishouding en een helder uitgestippelde, professionele aanpak, zo zouden we het ook kunnen formuleren.

Faber Adviseurs richt zich zeker niet alleen op particuliere relaties. Juist voor de zakelijke markt is Faber Adviseurs een goede gesprekspartner. De ondernemer staan wij bij in een duidelijk coachende rol. We doen net dat beetje extra, dat maakt dat u kunt blijven ondernemen.