Welkom bij Veldsink – Faber

Veldsink – Faber is onderdeel van Veldsink Advies; een familiebedrijf dat al meer dan 43 jaar symbool staat voor persoonlijk en onafhankelijk financieel advies, voor zowel particuliere als zakelijke relaties. Op dit moment telt Veldsink Advies 75 vestigingen in heel Nederland en dit aantal stijgt nog steeds.

Totaalpakket aan financiële diensten
Door onze samenwerking met RegioBank maken wij het mogelijk om op een centrale plek je hypotheek, verzekeringen, pensioen en bankzaken te regelen. Zo bieden wij het gemak van één partij waar jong en oud terecht kan voor alle financiële vraagstukken. Dat persoonlijke contact met een adviseur die jou écht kent en weet wat het beste bij jou past: dáár zit onze kracht en daar laten we iedereen in Nijeveen graag gebruik van maken!

Ons inloopkantoor is gevestigd op de Nijverheidsweg 15 in Nijeveen waar iedereen voor hulp of advies, zonder afspraak, kan binnenlopen. Met een totaalpakket aan financiële diensten investeren wij in langdurige relaties met particulieren en ondernemers, met als missie het bieden van financiële rust.