Als BC Meppel zijn we aangesloten bij de Regio Zwolle Connect app. We hebben ervoor gekozen om dit als platform te bieden naast onze besloten facebookgroep en onze website. Hier kun je dus relevante informatie en uitnodigingen voor andere leden ook in plaatsen. Let even op dat je je koppelt aan BC Meppel.

 

We mogen trots zijn op onze ondernemende regio Zwolle. Het is hier goed wonen en nog beter werken. Dagelijks zetten we onze schouders onder de meest uiteenlopende uitdagingen. En samen zorgen we voor flinke groei.

En groeien is geweldig, maar brengt ook uitdagingen met zich mee.

● Waar vind ik de juiste mensen voor mijn team?

● Moet ik niet eens iets terugdoen voor de samenleving?

● En waar haal ik de tijd vandaan om dat privacy statement echt goed te regelen?

We zijn verschillend, en we doen uiteenlopende dingen, maar als we elkaar de juiste vragen stellen,  blijken we ineens veel gemeen te hebben.

Ondernemend regio Zwolle in je broekzak

De nieuwe online community van regio Zwolle, voor, van én door ondernemers, maakt het mogelijk  om snelle en krachtige connecties leggen met alle ondernemers uit de regio op de momenten dat  jij dat wilt.

● kom snel in contact met ​andere ondernemers

● stel je vraag​ of deel jouw kennis over energie, de arbeidsmarkt of mobiliteit

● blijf op de hoogte van ​netwerk-evenementen en borrels​ bij jou in de buurt

Een netwerk van gedreven ondernemers die mee doen omdat het kan, niet omdat het moet.   Samen staan we sterk. Samen weten we meer. En samen bereiken we meer. Op onze historie  mogen we trots zijn, maar onze gezamenlijke toekomst, die doet je versteld staan.

Meld je direct aan en laat van je horen!

Regio Zwolle Connect is een initiatief van MKB Nederland Regio Zwolle en VNO-NCW Regio Zwolle.